Reanimal (2025)

PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Platform / Puzzle

Ontwikkeld door Tarsier
Uitgegeven door THQ Nordic

In dit angstaanjagende co-op horroravonturenspel speel je als broer en zus die door de hel gaan om hun vermiste vrienden te redden. Terwijl je per boot en op het land op verkenning gaat, moet je je verstand gebruiken om te overleven en samenwerken om te ontsnappen aan het helse eiland en het duistere geheim dat je achtervolgt.

Ik was ervan overtuigd dat mijn eerste toevoeging ooit op de site was, maar blijkbaar voegde ik al een hele reeks spellen toe in… 2007.

Ik word oud.

Vooral wat dikker en grijzer ook.

In de jaren na 2007 - als student - gamede ik niet, omdat het te verslavend was. Maar tegenwoordig gewoon weer lekker aan het gamen op thuiswerkdagen en de hobby van weleer meer dan opgepakt.

Afijn maar goed.

Dit spel kijk ik enorm naar uit sinds ik de release trailer vorige week zag!

Het is van de makers van Little Nightmares 1 en 2.

Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar al het beeldmateriaal van Little Nightmares 3 voelt niet helemaal goed. Je ziet wel dat het hetzelfde spel is, maar de vibe van 1 en 2 komt totaal niet over.

Dat zou kunnen komen doordat LM3 door een andere game studio gemaakt wordt dan Tarsier. Reanimal wordt wel door Tarsier Studios gemaakt en als je die trailer bekijkt dan voel je meteen die lekker donkere doch atmosferische fantasie sfeer van een echte LM-game!

Gaat op het verlanglijstje. Leuke om in de gaten te houden.

Eigenlijk verwacht ik dat déze game voor mij als de officieuze spirituele opvolger in de LM-reeks zal voelen, niet LM3.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Welkom terug!

Goodfella_90 schreef:
...de vibe van 1 en 2 komt totaal niet over.

Mee eens, Supermassive's take lijkt een iets andere richting uit te gaan idd...
Dit ziet er wel weer ouderwets sfeervol uit, op da big list!

Straks eens de trailer gaan bekijken. Moet Little Nightmares 1 en 2 nog spelen, ook al heb ik ze in bezit, maar ik vind de trailer van het officiele derde deel anders ook best aardig. Maar nog iets in dezelfde stijl sla ik ook niet af...

Grappig. Het ziet er inderdaad wel heel erg Little Nightmares-achtig uit. Al zou ik zeggen dat het wel een stapje intenser is. De designs zijn echt super. Absoluut op de lijst. Nu nog even wachten op de volgende Darksiders (aangekondigd dat er druk aan gewerkt word) en ook 2025 zit helemaal snor.