Super Bombliss (1995)

Alternatieve titels: Super Bombliss DX | Tetris Blast

Game Boy / Game Boy Color / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Puzzle

Ontwikkeld door Tose en Bullet-Proof
Uitgegeven door Bullet-Proof en Nintendo

In dit puzzelspel met blokken moet de speler naast het creëren van rijen uit vallende vormen, ook minstens één bomvoorwerp toevoegen: de bom ontploft, waardoor meer blokken worden verwijderd. Door vier bompictogrammen in een vierkante formatie te plaatsen, ontstaat een veel grotere bom die meer blokken op het scherm verwijdert wanneer deze tot ontploffing komt. Zodra alle blokken van het scherm zijn weggevaagd, eindigt het spel. Een linie zonder bommen zal sterker worden, maar niet verdwijnen; als er nog een lijn met een bom bovenop wordt voltooid, verdwijnen beide lijnen. Super Bombliss beschikt over een standaardmodus, ook wel Contest genoemd, evenals een puzzelmodus en Vs. modus. In de puzzelmodus moet de speler het scherm leegmaken met een beperkt aantal stukjes. In de versus-modus moet de speler het opnemen tegen de CPU, die wordt vertegenwoordigd door één van de acht monsterschurken, waaronder een T-800 en Jason Voorhees.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.