LEGO Horizon Adventures (2024)

1 stem

Nintendo Switch / PC / PlayStation 5

Ontwikkeld door Guerilla en Studio Gobo
Uitgegeven door Sony en Solutions 2 GO

Reis door de wildernis met jager Aloy en haar kleurrijke groep helden, en help ze met hun missie om de wereld te redden en de geheimen van haar verleden te ontrafelen. Duik in een onbegrensd avontuur, pas alles naar hartenlust aan en strijd in actievolle gevechten, alleen of met vrienden.

avatar van mrdig
Toch nog een ps5 game gespeeld dit jaar, is het volle pond eigenlijk niet waard want daarvoor is de game wat te kort en te simpel. Maar als fan van Horizon Zero Dawn en Lego kon ik het niet laten liggen. Speelt ontzettend goed en het spat van je scherm. Echt alles is lego ook de grond, wereld etc.

Verder heel lineair en voorspelbaar (wat ik prima vind) en zoals gezegd niet al te lang, 3 a 4 avondjes was ik er doorheen en dan speelde ik het op 1 niveautje boven de default om de gevechten wel wat uitdagend te houden. Verder genoeg humor zoals in andere lego games, wel veel minder collectibles en replayability dan wat je bij andere lego games gewend bent. Na de story te hebben doorgelopen ben je eigenlijk wel klaar, maar je kan nog wel verder spelen door middel van wat moeilijkere (leuke) boss fights en levels exploreren.

Robots van lego zien er ook allemaal erg goed uit, laten we hopen dat er ook veel meer echte lego sets van op de markt komen tzt.