RoboCop Versus the Terminator (1993)

Super NES
Action / Shooter

Ontwikkeld door Interplay
Uitgegeven door Virgin

In de toekomst voeren menselijke soldaten van John Connors verzetsmacht tegen de machines van Skynet een verloren oorlog. Nadat hij heeft ontdekt dat één van de basistechnologieën voor Skynet de cybernetica-technologie is die wordt gebruikt bij de creatie van Robocop, wordt één van de verzetssoldaten, Flo, terug in de tijd gestuurd vóór de opkomst van de machines om Robocop te vernietigen en te voorkomen dat Skynet wordt gebouwd. Skynet komt echter achter de tijdreispoging en stuurt vervolgens Terminators om Flo te stoppen. In het spel bestuur je Robocop die over het scherm beweegt, springt, schiet en wapens uitwisselt. Robocop begint met de Auto-9 die onbeperkte munitie heeft. Andere wapens zijn misschien krachtiger, maar bevatten beperkte munitie. Als het spel start tijdens een missie van wetshandhaving, ontmoet je al snel Flo en moet je de strijd aangaan tegen de Terminators, de krachten van OCP en verschillende obstakels.

avatar van FunkStarr
Minder dan (zoals wel vaker) de Sega Mega Drive versie, maar alsnog wel een leuk en goed spel.