Disney Epic Mickey: Rebrushed (2024)

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Platform

Ontwikkeld door Purple Lamp
Uitgegeven door THQ Nordic

Disney Epic Mickey: Rebrushed wekt de werelden van Disney tot leven in een 3D-platformgame. In deze vernieuwde versie gaat Mickey Mouse op een episch avontuur in Geweestland, een rijk boordevol vergeten Disney-personages. Duik als Mickey in een wonderbaarlijke wereld, ga bewapend met verf en verdunner op avontuur en bepaal het lot van deze alternatieve wereld. Elke streek van je magische penseel telt! Gebruik verf om schoonheid en harmonie te herstellen of verdunner om je omgeving te transformeren en verborgen geheimen te onthullen. Je keuzes hebben gevolgen voor Mickeys lot en veranderen de afloop van dit artistieke avontuur. Word jij de epische held die Geweestland nodig heeft?

• vanaf dinsdag 24 september te koop voor de Nintendo Switch
  • vanaf dinsdag 24 september te koop voor de PC
  • vanaf dinsdag 24 september te koop voor de PlayStation 4
  • vanaf dinsdag 24 september te koop voor de PlayStation 5
  • vanaf dinsdag 24 september te koop voor de Xbox One
  • vanaf dinsdag 24 september te koop voor de Xbox Series X/S

Epic Mickey Rebrushed schittert in nieuwe trailer | Power Unlimited - pu.nl

Ik heb de game uit 2010 nooit gespeeld, maar dit oogt echt qua sfeer en vibe heel gaaf.

Wil dit wel spelen. Zeker die jaren 40 cartoonstijl op het einde van de trailer is mooi.

De game uit 2010 was best leuk. Maar had een groot voordeel op de Wii...de motion controller en dus ook het richten / painten van de omgeving hiermee. Net zoals bij RE4 bracht dat toch wat extra's mee qua gameplay dus ik ben benieuwd hoe het in deze editie gaat aanvoelen. De grafische opknapbeurt is in ieder geval wel mooi. Maar die charme blijft het origineel ook wel hebben vind ik. Het design blijft mooi.

neo (crew)
De originele game was best fijn, maar ik heb liever een compleet nieuw deel en geen opschaling, maar al helemaal niet een exclusieve controller (of andere bijzaken los van de game) in een pakket. Betreffende dat laatste is er ondertussen al een jungle aan exclusieve Switch controllers. Geef mij maar een controller in een 1 basiskleur, zonder poespas, maar wel het liefst bedraad.