The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom (2024)

Nintendo Switch

Ontwikkeld door Nintendo

Het is aan Zelda en haar wijsheid om het koninkrijk Hyrule te redden. De mensen van Hyrule worden gestolen door vreemde kloven die zijn ontstaan, waarbij een zekere zwaardvechter onder de vermisten is. Werk samen met de mysterieuze fee Tri en gebruik de kracht van de Tri Rod om echo's te creëren: imitaties van dingen die je in de omgeving tegenkomt. Creëer vervolgens die echo's opnieuw wanneer je maar wilt, om puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. Gebruik echo's van waterblokken om nieuwe hoogten te bereiken, maak bruggen van oude bedden, gooi stenen naar vijanden of vind je eigen creatieve combinatie van echo's om de dingen op jouw manier te doen. Je kunt zelfs echo's van monsters creëren om aan je zijde te vechten in de strijd. Sluit je aan bij Zelda in haar zoektocht om Hyrule te redden.

geplaatst:
Sinner En als ik je nu eens vertel dat de gameplay, sfeer en het verhaal totaal anders is dan bijvoorbeeld The Legend of Zelda: Link's Awakening (2019) - GamesMeter.nl. Dit is zo anders en het voelt echt aan als een nieuw spel, ik raad hem je zelfs aan.

Het is echt wennen die vernieuwde gameplay, het duurt uren voor dat je het echt onder controle hebt. Het is een compleet andere Zelda en ontzettend leuk om dit te ontdekken.

Banjo schreef:

Geen idee op welk bericht je reageert. Beetje lang terug. Maar dat het principieel anders speelt dat weet ik inderdaad wel (of inmiddels). Dat hij ooit in de kast komt is ook een zekerheid. Mocht ik echter een grafische vergelijking hebben getrokken dan blijft dat gewoon zo. Stylistisch doen de graphics me erg aan elkaar denken. Wat ik ook leuk vind.

geplaatst:
Oke! ik haal waarschijnlijk 2 berichten door elkaar..

Maar ik was eerst sceptisch over dit spel, en ben er nu helemaal aan verkocht.

Banjo schreef:
Oke! ik haal waarschijnlijk 2 berichten door elkaar..

Dat kan. Het zou kunnen dat ik wat sceptischer was richting Tears. Dat zou best kunnen aangezien die en BOTW op het eerste gezicht wel heel veel van elkaar weg hadden. Maar Echoes ligt me qua idee, stijl en graphics me leuker. (Hoewel beiden ter zijnertijd wel in de kast komen).

Banjo schreef:

Maar ik was eerst sceptisch over dit spel, en ben er nu helemaal aan verkocht.

Ik zei het al dit spel is geweldig even geen typische zwaard en schild actie. Maar echt even nadenken hoe je nu verder komt met al je opties, en het zijn er veel!. Dit spel laat je hersenen regelmatig kraken en als het lukt.. dan voel je je slim. En het ziet er allemaal zo mooi en sfeervol uit perfect voor op je (handheld) Switch.

Ik ga door met mijn levens redende opdrachten!.