Into The Dead: Our Darkest Days (2024)

Ontwikkeld door PikPok
Uitgegeven door PikPok

Texas, 1980. Walton City is getroffen door een zombie-uitbraak. Leid een bende wanhopige overlevenden van toevluchtsoord naar toevluchtsoord door te zoeken, te knutselen en te vechten in een meedogenloze strijd om te overleven. Plan verstandig, blijf bij elkaar en blijf vooral in beweging als je er levend uit wilt komen.

geplaatst:
Neen. Dit spel heeft niets te maken met beide 'Into the Dead' budget titels waar FPS in het scherm rent, begeleid door een aardig verhaaltje, zombies ontwijkend in indien gewapend, neerknallend. Die waren overigens best goed. Zeker als je de campaign uitspeeld (nog niet gedaan) en de Ghostbusters en Romero's Night of the Living Dead unlocked. (in deel 2 beiden). En beiden tegenwoordig voor een zacht prijsje in de sales verkrijgbaar.

Deze Into the Dead is een spel dat heel erg leentjebuur speelt bij This War of Mine (2014). Dus - zij-aanzicht. Een tweetal survivors an eh...ga maar loos terwijl de zombies aan de deur staan te kloppen. Versterk je huis, maak kleine runs naar dichtbij gelegen points of interest, zoek en vind bruikbare items en eventuele overlevenden. En leef een dagje langer. De games lijken dus best wel veel van elkaar weg te hebben. Maar ik moet zeggen dat de demo (25 minuutjes gespeeld) helemaal niet slecht was. Iets wat ik uit een budget bak wellicht zou oppikken.