Nikoderiko: The Magical World (2024)

Nintendo Switch / PlayStation 5 / Xbox Series X/S / PC / PlayStation 4 / Xbox One
Platform

Ontwikkeld door VEA
Uitgegeven door Knights Peak

Ga met Niko en Luna mee op hun zoektocht in Nikoderiko: The Magical World, een levendig platformavontuur. Wanneer het duo een oud relikwie ontdekken op een magisch eiland grist de gemene Grimbald het weg. Om het eiland en zijn stammen te redden moeten ze met de hulp van hun dierenvrienden door zeven unieke werelden navigeren en het Cobring-leger verslaan. Met een gezinsvriendelijk ontwerp, co-up mode en muziek van David Wise.

Men wordt waarlijk doodgeslagen met de hoeveelheid goede tot zeer goede games die dit jaar uitkomen. Was er niet een discussie of 2023 het beste gamesjaar ooit was? Ik denk niet dat 2024 daar ver achter hinkt of zelfs beter is.