ASTRO BOT (2024)

PlayStation 5
Platform

Ontwikkeld door Asobi
Uitgegeven door Sony

Stap aan boord van ASTRO's vertrouwde Dual Speeder en bereid je voor op een avontuur door werelden vol geheimen en verrassingen. Het PS5-moederschip is vernield door ASTRO's buitenaardse rivaal, waardoor zijn bemanning verspreid is geraakt over meerdere sterrenstelsels. Kun jij ASTRO helpen zijn gestrande botvrienden te redden en het moederschip opnieuw op te bouwen? Ervaar platformactie op 50 verschillende planeten. Haal het meeste uit ASTRO's nieuwe vaardigheden, van kikkerachtige bokshandschoenen tot een gigantische ASTRO-vormige spons!

geplaatst:
Zin in, zag er gaaf uit. Day one aanschaf

avatar van -marco-
Zin in!! Pre order staat, zie hier de launch trailer:

Launchtrailer van Astro Bot uitgebracht | Gamer.nl

avatar van Eraser2
Heb deze maand net de funds even niet maar deze moet er zeker komen. Ik vond Astro's Playroom fantastisch en dit zit er nog veel toffer uit!

Astro Bot Review - Fly Me To The Moon - GameSpot
Een 9

Laat die herfst maar beginnen! dan kunnen we die backlog aanpakken.. (wat voor sommigen onmogelijk is) Dat grote monster weet je wel in de hoek van je kamer hmm.

avatar van -marco-
Even eerste level gespeeld en dat word dikke fun. Ziet er tevens prachtig uit!!

Ik ben er deze avond ook mee begonnen, het begin is alvast goed...

Wat een vreselijk leuke game zeg, alles ademt spelplezier en vrolijkheid uit met ook een super aandoenlijke soundtrack. Heeft ieder mens soms nodig denk ik. Het verzamelen van de bots, het vinden van geheimen. Allemaal zo fijn gedaan hoor.

En die thuisbasis waar je je bots heen stuurt is ook awesome. Hoe je de verzamelde bots kan gebruiken om puzzelstukken te bereiken waar je niet bij leek te komen

Beste nieuwe platformer sinds Mario Odyssey.

Goede kanshebber op mijn game of the year, maar ik heb pas een paar uur gespeeld dus we gaan het zien.