menu

Polarium (2004)

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Nintendo DS
Puzzle
single player / multi player

Ontwikkeld door Mitchell
Uitgegeven door Nintendo

In het scherm is een rechthoek te zien met daarin witte en zwarte vakjes en er omheen een rand van grijze vakjes. Door met je DS-pennetje een streep te trekken over de vakjes veranderen deze van kleur: alle zwarte vakjes worden wit en alle witte worden zwart. De grijze vakjes eromheen veranderen niet van kleur, deze blijven altijd grijs en kunnen als hulpmiddel gebruikt worden. Het doel van het spel is om elke horizontale rij met vakjes helemaal zwart of helemaal wit te maken.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Probeer elk DS spel dat ik heb te spelen, maar omdat er nogal wat RPG's bijzitten af en toe ook een klein en fijn puzzle-spelletje erbij doen. Deze valt goed mee, de opzet is weeral simpel en uit het pre-smartphone tijdperk maar nog steeds erg leuk voor tussendoor. Je hebt een 100-tal puzzles, maar je een monochroom parcours mout afleggen in een enkele lijn. Er is ook nog een challenge mode waar je patronen die van boven naar beneden vallen een voor een moet opruimen. En dat was het al, er is nog wel een online modus maar die zal allicht niet meer werken.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:33 uur

geplaatst: vandaag om 13:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.