Inderdaad tijdloos. Een uurtje geleden was ik net klaar met sinds lang nog eens in één ruk een random map uit te spelen. 3uur en 7 minuten, de tweede helft van m'n middag was voor ik het wist zo voorbij. Voor de zoveelste keer was ik verbaasd hoe hard dit spel je in zijn macht kan hebben: Je zit vanaf de eerste minuut ijverig bezig met villagers spawnen, grondstoffen verzamelen, de eerste defensieve gebouwen neerzetten en daarna alles klaarstomen voor de eerste aanvalsgolf die eraan komt. Je weet gewoon dat als je 5minuten wat dromerig rondkijkt over de map dat je tegenstanders een grote voorsprong ontwikkelen die je heel wat frustraties zouden kunnen opleveren. Gewoon gaan met die banaan dus!
Het blijft mijn favoriete team: de Byzantijnen, en mijn meest effectieve tactiek om defensief met enkele Bombard Towers alles staande te houden terwijl je als een gek alle Relics en steenvoorraden voor de neuzen van je tegenstanders wegplukt. Eenmaal je daarmee klaar bent en je tegenstanders wat door hun grondstoffen zitten kunnen m'n Paladins, Handkanoniers en de Trébuché uit hun muren komen
De Byzantijnen zijn trouwens ook een ideaal team voor de spelers die graag met Monks te werk gaan. Ik heb een vriend die zich focust op alle researches van de Monastry (en bij de Byzantijnen zijn er veel mogelijkheden), en daarna met een groep van 15 of meer Monks alle tegenstanders en ook de gebouwen gaat gaan converten. Zo creert hij zijn gratis en direct ter plaatste leger

Ik kan niet tegen hem op in ieder geval
Btw, jammer dat ik de expantie The Conquerors niet meer vind