Chase Bombers (1994)

Arcade
Racing

Ontwikkeld door Taito
Uitgegeven door Taito

Welkom bij het autocarnaval! Kies het gewenste voertuig en één van de uitdagende racebanen. Laat je motor draaien en maak je klaar om te gaan. Wees voorzichtig: er zijn mijnen en stalen palen als obstakels die je vertragen. Rivaliserende racers vallen je aan en belemmeren je met items. Je moet hun vallen vermijden en je eigen items in je voordeel gebruiken. Raap ze op bij de Item Gates verspreid over het parcours. Gebruik je gespecialiseerde arsenaal om de vijandelijke coureurs te laten crashen en race als eerste langs de geblokte vlag! Er zijn vijf aangepaste voertuigen om uit te kiezen, waaronder een Formule 1-machine en een aangepaste vrachtwagen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.