Een tijd terug in de sale gekocht voor de Switch voor 4.99 en waarempel. Het is zelfs best geinig om te doen als je er een franchise bovenop plakt. Heb het maar 20 minuutjes gespeeld maar Fist o/t Northstar leent zich best voor het hele fitness gedoe, en dan met het rhytmisch boksen met in iedere hand een joypad op de beat van de muziek. En tbh was ik ook best moe achteraf. (Maar ik ben nou niet zo heel fit).
Ik heb de indruk dat de detectie van de motion sensors vrij goed werkt, en in ieder geval is het voor een 5je wel aardig om uit te proberen. (Soms is het wel moeilijk uit te maken of dd joycon het niet deed of ik erlangs zat - ook daar zit er er wel vaker langs in dit genre, ondanks dat ik helemaal weg ben van iets als Hatsuna Miku of Final Fantasy Theathrythm).
Mocht je er van de hopen diverse modi niet genoeg kunnen krijgen, is er trouwens ook een DLC pak met een hoop extra's. Niets iets dat ik gigantisch vaak zal opzetten maar een keertje in de week lijkt het me best leuk. (Zoans altijd vermoed ik dat de effectief behaalde resultaten hiermee niet heel groot zijn. Ala een 1 uur Cindy Crawford video).
Eerder zoets van...dingetjes als Let's Dance, Dit, Ringfit of whatever lijken me wel geining tegen de juiste prijs.
Hoewel de Wii met dit soort ongein nog altijd de koning blijf met hun uitsteken onrailshooters, partygames, etc etc