logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Plug It In & Play TV Games: Dragon Ball Z (2006)

Plug and Play
Fighting / Pinball

Ontwikkeld door Handheld
Uitgegeven door Jakks Pacific

Wees degene die alle 7 Dragon Balls verzamelt; de mystieke bollen geven je oneindige beheersing van het universum. Gebruik vervagende snelheid, dodelijke energiestoten en extreme vechtsportvaardigheden om de krachtigste tegenstanders ooit aan te vallen. Alleen jouw moed en vastberadenheid zullen je in staat stellen te overleven. Neem de kracht van de kosmos in eigen handen. Gebruik schilden, bliksemsnelle bewegingen en speciale krachten om energieballen af ​​te buigen en neem bezit van de Dragon Balls van je tegenstander in de modus Kamehameha Assault. Ga één op één gevechten aan in Buto-Retsuden. Stoot, trap en gebruik speciale bewegingen om je tegenstander neer te slaan en de ultieme strijd om dominantie te winnen! Betreed daarnaast de wereld van Dragon Ball Z in klassieke arcade-stijl met Pinball. Behaal een hoge score, verzamel alle Dragon Balls en wees de ultieme flipperkastkrijger.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.