Nice Disc: The Last Hot Blood (2023)

PC / Nintendo Switch
Fighting / Platform
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Nice Gear
Uitgegeven door Nice Gear en Kemco

Dit is een hartstochtelijk actiespel waarin je vliegende frisbees steelt, gooit en ontwijkt om je tegenstanders neer te halen. Tot 4 spelers kunnen deelnemen aan het gevecht in deze lokale multiplayer sportknokpartij met een stripkunststijl. Laat je stempel achter in de gewelfde hallen van Nice Disc. Zal jij degene zijn die als laatste overeind blijft en met de kampioensriem naar huis gaat in de verhaalmodus? De verhaalmodus is beschikbaar voor maximaal 2 spelers, dus verbeter je eigen vaardigheden of ga eropuit met je vriend in straat- en arenagevechten.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.