Princess Maker 2: Regeneration (2024)

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5
Simulation

Ontwikkeld door Bliss Brain
Uitgegeven door Bliss Brain

Princess Maker 2 is een simulatiespel voor het opvoeden van kinderen waarin de speler ervaart hoe hij de vader is van een dochter die hem door de sterren is toegekend. Ze voeden het meisje acht jaar lang op, van tien tot achttien jaar. Je dochter groeit op tot volwassene door verschillende ervaringen in het spel. De droom van het meisje is om een ​​prinses te worden, maar afhankelijk van hoe je haar opvoedt, wachten er een grote verscheidenheid aan kansen. Welke droom ga jij voor dit meisje waarmaken?

Ja hoor. Aankoopje binnenkort. Destijds heel erg genoten van de normale versie, en die staat al een tijd op mijn Switch wishlist. Als ik echter hoor dat er diverse quality of life improvements zijn en zie dat er een hele rits extra animaties en filmpjes aan het spel zijn toegevoegd dan weet ik echter zo dat voor welke versie ik ga gaan.