ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist (2025)

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Action / RPG

Ontwikkeld door Live Wire en Adglobe
Uitgegeven door Binary Haze

ENDER MAGNOLIA is een duistere fantasy 2D side-scrolling actie-RPG waarin je je door het verlaten Land of Fumes waagt en zowel mensen als Homunculi probeert te redden. Het koninkrijk loopt voorop in de magische en mechanische ontwikkeling en bestaat uit een hiërarchische maatschappelijke structuur. Hier kom je verlaten steden tegen, ontdek je laboratoria die bol staan ​​van gruwelijke mysteries, een grote Sorcerer's Academy, kolossale fabrieken en nog veel meer. De angstaanjagend en gruwelijke wereld van ENDER MAGNOLIA zal zich voor je ontvouwen. Reis met Homunculi en help degenen die gek zijn geworden door de Fumes. Vecht tegen angstaanjagende, krachtige vijanden, zuiver hun ziel en verzamel je metgezellen. Wie ga je aan het einde van je zoektocht redden: mensen of Homunculi?

Een vervolg van ENDER LILIES: Quietus of the Knights (2021) - GamesMeter.nl ? of een compleet nieuw spel in dezelfde stijl. Het zal in ieder geval weer die mooie donkere sfeer hebben met een geweldige soundtrack me dunkt. Deze houd ik in de gaten in de wenslijst er mee..

Het ziet er inderdaad geweldig uit imo. Donker en sprookjesachtig, en blijkbaar net als die eerste (die ik ook nog moet spelen) erg de moeite om je tijd in te steken. We zitten amper anderhalve maand in 2025 en ik heb het idee dat ik met de huidige releases nu ook alweer het jaar zou doorkomen. Qua Metroidvania's in ieder geval geen gebrek aan kwaliteit.

Sinner alleen vandaag nog 25% korting in de Eshop dat is niet echt veel maar toch.. (ik heb hem net wel digitaal en fysiek gekocht).