19XX: The War Against Destiny (1995)

Arcade / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / Xbox One

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

19XX: The War Against Destiny is een verticale side-scrolling shooter met een verhaal dat zich afspeelt binnen een fictieve oorlogsperiode, waarin je een kwaadaardige organisatie moet bestrijden die een wereldoorlog wilt beginnen, wat kan uitmonden tot een nucleaire catastrofe. De speler kan uit drie verschillende vliegtuigen kiezen, elk met hun eigen eigenschappen op het gebied van kracht en snelheid. Wanneer je door de levels vliegt, kunnen drie primaire wapens worden gebruikt door hun respectievelijke items op te pakken. Vuur kogels, lasers en raketten af om af te rekenen met de vijanden op het scherm. Tevens is er een voorraad bommen beschikbaar om in de strijd te gooien. Daarmee kun je de meeste projectielen en vijanden in één keer uit de weg ruimen. Aan het einde van elk level krijgt de speler extra punten voor het aantal bommen dat hij in voorraad heeft, een rangverhoging van 1-5 voor het percentage vernietigde vijanden, een cijfer voor de tijd die nodig was om de baas te verslaan, en een bonus voor elke verzamelde medaille.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.