Silent Hill: The Short Message (2024)

PlayStation 5
Adventure

Ontwikkeld door Konami
Uitgegeven door Konami

Na berichten van haar vriendin Maya komt Anita terecht in een afbrokkelend appartementengebouw, berucht vanwege geruchten over zelfmoorden. Anita wordt naar binnen getrokken, waarna haar realiteitsgevoel al snel uiteen spat wanneer ze bizarre, buitenwereldse ruimtes tegenkomt, bezet door een verwrongen monster. Maya's bericht was duidelijk – "Je mag niet weggaan tot je het vindt" – maar wat zoekt Anita dan?

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Nu gratis te spelen op PS5!

avatar van Banjo
Het is wel een ontzettend kort spel in 2 uren ben je er door heen, maar het is dan ook een gratis te spelen spel inderdaad..

Silent Hill: The Short Message Review - In My Restless Dreams, I Flee That Town - GameSpot
Een 3

Het blijft een vreemde move om de Silent Hill naam te gebruiken om (zoals ook in de review toch al word aangegeven) niets meer te bieden dan de massa's subpar of average horror games van een paar pleuro op elke e-shop of steam. Aan de andere kant: inderdaad gratis.

Maar het is nou niet meteen het eerste teken van leven waar ik op zat te wachten na al die aankondigingen. En ook niet het beste denk ik. Wat niet wegneemt dat ik hem best zou downloaden en even doorheen gaan als het op Steam stond. Genoeg van die dingen die vermakelijk zijn voor even.