I Saw Black Clouds (2021)

Android / Apple iOS / Macintosh / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Adventure

Ontwikkeld door Ghost Dog Films
Uitgegeven door Wales

In deze interactieve psychologische FMV thriller, met bovennatuurlijke elementen en vertakkende verhaallijnen, stap je in de schoenen van Kristina. Na de onverwachte dood van haar goede vriendin keert ze terug naar haar geboorteplaats, op zoek naar duidelijkheid. Maar in plaats van antwoorden, ontdekt ze een reeks duistere geheimen...

Gisteren gespeeld (of ja, gekeken - hoe je het ook noemt bij die FMV dingen). Ongeveer een uur en drie kwartier tot twee uur voor een speelbeurt met zoals gebruikelijk weer diverse paden en eindes. Deze had overigens best wel een van de betere verhalen in dit genre (althans van voor de huidige 'nieuwe generatie' van Japanse (?)). Ik heb ongeveer een derde van de scenes gezien dus het loond zich best om nog een keer overnieuw te doen, iets dat ik bij bepaalde andere FMV games niet zo had.