Don Doko Don 2 (1992)

Nintendo Entertainment System
Platform

Ontwikkeld door Natsume
Uitgegeven door Taito

Een stel gaat trouwen in een kapel, maar de bruiloft zodra er een vleermuis langskomt om de bruidegom in een kikker te veranderen. De twee dwergen Bob en Jim worden erbij gehaald en krijgen te horen dat ze een drankje moeten vinden dat de bruidegom weer zijn menselijke zelf zal maken. Om dit te bewerkstelligen doorkruis je vijf landen die besmet zijn met wilde dieren. Net als in de voorganger ben je uitgerust met een hamer, waarmee je vijanden neer kunt slaan. Deze vijanden kunnen opgepakt worden en naar anderen worden gegooid. Wanneer je dit doet, laten ze een edelsteen achter die voor extra punten zorgt als je deze oppakt. Kisten kunnen opengebroken worden en bevatten schatten, zoals boekrollen, extra energie en meer wapens. Aan het einde van elk gebied tref je een baas aan die met meerdere treffers uitgeschakeld dient te worden voordat je naar het volgende level kunt gaan.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.