Off-Road Redneck Racing (2001)

Alternatieve titel: OffRoad

Racing / Action

Ontwikkeld door Rage en 14° East
Uitgegeven door Rage, Interplay, GameTap, Funbox en Koch

Race als een redneck in dit all terrain racespel dat zich richt op buggy's met vierwielaandrijving. Er zijn in totaal zestien voertuigen, elk met vier fase-upgrades en authentieke fysica en besturing. Met het constante commentaar van Leonard en Bubba, doorheen zes verschillende locaties, elk met vier banen, is het aan jou om kampioen te worden. Er zijn vier verschillende spelmodi: Drivers Championship, Challenge, Time Trial en Network Play, waarmee je tegen vijf menselijke tegenstanders kunt strijden. Ook zijn er veranderende weersomstandigheden, zoals droog, nat of ijzig, en is er een dag- en nachtcyclus.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.