Prodeus: The Elder Veil (2024)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door Bounding Box
Uitgegeven door Humble

Prodeus: The Elder Veil is een uitbreiding op de first-person shooter Prodeus, die is geïnspireerd door de jaren ’90. Deze toevoeging bevat een mini-campagne met nieuwe wapens, levels en vijanden. De game speelt zich af in een meer heldere en uitbundig versierde omgeving in vergelijking met de donkere metalen gangen van het basisspel. Spelers navigeren zich door omgevingen die versierd zijn met gouden gravures, terwijl ze van vijand naar vijand en van gebied naar gebied slingeren om te overleven.

avatar van Knight of Round
Deze DLC is niet beschikbaar op de playstation.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Volgens mij moet 'ie nog uitkomen...

...niet alleen dat. Er is ook nog geen release date bekend. Hoewel ik niet denk dat het wachten nog heel lang gaat duren aangezien de eerste aankondiging al een half jaar terug was of iets dergelijks.

avatar van Knight of Round
Oww my bad, ik dacht dat ie op de pc al uit was.

Heey! er komt ook nog Dlc uit voor Prodeus (2022) - GamesMeter.nl ik ben er net mee begonnen en het bevalt me uitstekend een dikke sleeper hit is het.