Ridge Racer V (2000)

PlayStation 2 / Arcade
Racing

Ontwikkeld door Namco
Uitgegeven door Namco en Sony

Net zoals in de andere delen van Ridge Racer gaat het om het zo hard mogelijk door de bochten scheuren en hard over de baan gaan. Dit keer is dat niet anders. Er zijn 14 wagens en 18 banen, waar op jij je kunsten kan vertonen. Nieuw in dit deel is het licht en de reflecties.

Pascal A
Wat ik zo heerlijk vindvan van Ridge Racer is dat je als laatste begint en je zo voor het einde van de race naar de eerste plaats moet werken, en daardoor zit je echt op het puntje van je stoel.

Er zijn natuurlijk veel betere race game´s dan RR maar die race game´s hebben weer niet dat wat RR heeft.

De gameplay is uniek !!!

avatar van MrDrx
Vergeleken met de vorige deel is dit game zeker wel uniek inderdaad!

avatar van Realistic Gamer
Vergeleken met de opvolgers van deze Game is dit wel een van de mindere Ridge Racer Game,
maar heel slecht is hij ook weer niet!

Bijzonder aan deze Ridge Racer is de qualitijd die deze game bij zich draagt voor het jaartal 2000.
Wat ook vrij bijzonder is aan deze game is dat alles duidelijker en leuker word neergezet in vergelijken met alle andere Ridge Racer Games en daarmee bedoel ik, bijvoorbeeld, je eigen team naam maken,
de trofeeën die je won kun je zien, de keuzes uit de auto's en daarvan de motors zichtbaar zijn
(Erg mooi voor een auto freak zoals ik ) etc. En dat maakt deze game toch nog bijzonder!

Ook deze Ridge Racer Game is zeer zeker niet slecht en scoort van mij Ridge Racer V
van mij een welverdiende 3.5.