Still Wakes the Deep (2024)

PC / PlayStation 5 / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door The Chinese Room
Uitgegeven door Secret Mode

December 1975. Een ramp treft het booreiland Beira D, vlak voor de kust van Schotland. Navigeer door het instortende platform en probeer je bemanning te redden van een buitenaardse horror, die alle logica en realiteit te boven gaat...

Blijf deze game maar tegenkomen in YouTube-lijstjes van toffe of spannende games of gewoon van ‘games met de beste graphics’. Echt nog niemand hier die een ervaring kan/wil beschrijven? Ben erg benieuwd.

avatar van Awake78
Yes ik heb deze toevallig 2 weken geleden (uit-)gespeeld! Was op zich best toffe game. Je wordt er snel in opgeslokt, maar ook snel weer vergeten. Een beetje tussendoortje. Ook niet zo lang, maar dat vind ik persoonlijk geen nadeel...

Gameplay is een beetje...tja, ouderwets. Alles heb je wel eens eerder gezien in games. Ook de graphics, wel begin PS4 niveau. Framerate (30 FPS) knaagt een beetje. Wordt nergens echt eng. Wel wat luguber zo af en toe. Beetje 'freaky'. Beetje LSD-trip...maar zo voelt het begin niet, dat is allemaal heel menselijk en vrij lineair.

Tja als ik dit zo teruglees kan je er vast niets van maken haha Maar hij is gratis op de Gamepass dus probeer het een keertje zou ik zo zeggen!