My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! - Pirates of the Disturbance (2021)

Alternatieve titel: Otome Gēmu no Hametsu Furagu Shika nai Akuyaku Reijō ni Tensei Shite Shimatta -Haran o Yobu Kaizoku-

Nintendo Switch
Adventure

Ontwikkeld door Idea Factory
Uitgegeven door Idea Factory

Catarina Claes is een jonge vrouw, geboren in een adellijke familie, die een herinnering heeft aan haar vorige leven als middelbare scholier. Ze werd gereïncarneerd als een Villainess in een ander spel genaamd Fortune Lover. Ballingschap of de dood zijn alles wat haar te wachten staat in deze nieuwe wereld. Ze slaagt er echter in deze doelen te lotsbestemmingen te vermijden en wist daarnaast ook om het jaar door te komen tot aan de voorjaarsvakantie. Zoals het lot het wilde, zouden zowel Catarina als haar geadopteerde broer Keith aan boord gaan van een ultramodern luxe schip genaamd de Vinculum op zijn eerste reis tijdens hun tijd weg van de Academie. Eenmaal aan boord van het schip komt het besef dat haar vrienden ook aan boord zijn gekomen, op wat een luxueuze reis op zee moest worden. De getijden veranderen snel zodra ze wordt aangevallen door piraten die het schip overnemen en alle passagiers gijzelen. Deze gang van zaken komt Catarina bekend voor, en ze begint zich te herinneren dat dit de verhaallijn is van een Fortuen Lover-fanboek. Zou dit kunnen betekenen dat ze verdoemd is? Zullen Catarina en haar vrienden veilig terug kunnen keren?

Japanse shizzle! met allemaal blije gezichtjes en jammer ook van de korte titels haha! die Japanners sporen niet helemaal he...