Detective Pikachu Returns (2023)

Nintendo Switch
Adventure

Ontwikkeld door Creatures
Uitgegeven door Nintendo

Zoek een bijzonder mysterie tot op de bodem uit en sluit je aan bij de detective in kwestie. Doe dit samen met kameraad Tim om het raadsel van zijn vermiste partner op te lossen, naast andere merkwaardige incidenten die plaatsvinden in Ryme City. Kam de omgeving uit en onderzoek verdachte gebieden om bewijsmateriaal te verzamelen dat je dichter bij de oplossing van je huidige zaak kan brengen. Het is altijd belangrijk om met omstanders te praten, ongeacht of dat nu mensen of Pokémon zijn. Tim praat met de mensen en detective Pikachu voert gesprekken met de Pokémon van Ryme City. Gebruik je gezonde verstand en je handige notitieblok om aanwijzingen en getuigenissen te analyseren om elke zaak tot op de bodem uit te zoeken. Ook kun je tijdens het onderzoek de hulp van enkele Pokémon inschakelen. Kruip in de huid van detective Pikachu, klim op de rug van andere personages en ga met behulp van hun vaardigheden op zoek naar bewijsmateriaal.

• vanaf vrijdag 6 oktober te koop voor de Nintendo Switch

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.