SPY×ANYA: Operation Memories (2023)

Alternatieve titel: SPY×FAMILY: Operation Diary

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5
Adventure

Ontwikkeld door Groove Box
Uitgegeven door Bandai Namco

Anya Forger heeft een nieuwe opdracht gekregen van school: het maken van een fotodagboek. Spelers moeten gedenkwaardige foto's van Anya maken om haar dagboek uit de serie te voltooien via uitstapjes naar parken, stranden, hondenparken, aquaria en musea. Zoek iets dat Anya's aandacht trekt en maak gedenkwaardige foto's van haar, haar familie en haar vrienden. Goede foto's worden opgeslagen als Anya's herinneringen. Er is een verscheidenheid aan minigames beschikbaar voor spelers. Ervaar games gebaseerd op bekende scènes uit de anime – variërend van bowlen met pindathema tot ritmetraining met Yor om punten te verdienen en kostuums en uitje-items te krijgen. Pas de Forgers aan met ontgrendelbare kostuums en andere voorwerpen om een ​​memorabele stijl te creëren. Gebruik ook de fotomodus van het spel om het perfecte portret van de Forger-familie te maken.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.