Baby Steps (2024)

PC / PlayStation 5
Adventure

Ontwikkeld door Gabe Cuzzillo, Maxi Boch en Bennett Foddy
Uitgegeven door Devolver Digital

Jij bent Nate, een werkloze mislukkeling die het nooit meezit, tot hij op een dag een kracht ontdekt waar hij niet van wist dat hij die had... de ene voet voor de andere zetten. Verken een wereld gehuld in mist, stapje voor stapje. Trek door vreedzame bergen door iedere voetstap zelf te plaatsen, met originele gameplay op basis van natuurwetten. Geniet van het uitzicht, wordt verliefd op de plaatselijke fauna en vind de zin van een verkwist leven. Val voor Nate in Baby Steps, een letterlijke loopsimulator.

avatar van brawljeff
Dit was de opening van de State of Play eerder deze week, maar snapte niet echt waar ik naar zat te kijken. Gaat dit leuk zijn? Aan het begin is de klunzigheid van de main character vast geinig, maar hoe lang blijft dat leuk? Wellicht zit ik er totaal naast in wat voor een game dit gaat zijn.

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
brawljeff schreef:

Ik had echt precies hetzelfde toen ik dit zag ... Death Stranding maar dan gehandicapt ipv een pak met bepakking