Death Palette (2020)

Alternatieve titel: Matsuro Palette

Android / Apple iOS / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Adventure

Ontwikkeld door SleepingMuseum
Uitgegeven door Takeshi Kiri en Kemco

Dit spel houdt je zeven dagen lang gevangen in een sombere studio, waar je moet strijden tegen een vervloekt schilderij van een meisje en je verstand moet gebruiken om te overleven. Vertrouw op de aantekeningen van slachtoffers uit het verleden en slaag er misschien wel in om haar portret met succes te schilderen. Maar pas op dat je haar niet van verontrust, anders zal je snel dood zijn. Een palet aan sterfgevallen wacht op je. Ben jij degene die haar eindelijk afmaakt?

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.