Spica Adventure (2003)

Alternatieve titel: Supikaadobenchā

Mobile / Arcade / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Platform

Ontwikkeld door Taito en Dreams
Uitgegeven door Taito, ININ en Strictly Limited

In dit arcadespel moet de heldin een reeks levels doorlopen vol abstracte en cartooneske gevaren. Het enige wapen van de heldin is een paraplu, maar die kan op meerdere manieren worden gebruikt; ze kan vijanden ermee aanvallen, over watermassa's zeilen, de punt in een muur planten waardoor je in de hoogte kunt springen. Daarnaast kun je hiermee zachtjes over horizontale openingen zweven en kogels weerkaatsen als de paraplu omhoog staat. De levels zijn op zo'n manier gebouwd dat je er snel doorheen moet, aangezien er een robot is die het scherm vult en jou zal achtervolgen als je niet snel genoeg de omgevingen doorloopt. De levels vertakken zich na voltooiing, wat de speler de vrijheid geeft om een volgende bestemming uit te kiezen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.