Deliverance & Reign (2023)

Android / PC
Card / RPG

Ontwikkeld door One Up Plus
Uitgegeven door One Up Plus

Stort je in een gotische strijd tussen goed en kwaad in deze roguelike deckbuilder. Kies je pad: verlos jezelf van de terreur van Alaric de overheerser, of verander zelf in een tiran en verdedig zijn duistere heerschappij!

Grappig. Gejat van iemand anders zijn Steam lijst en de demo 5 minuten gespeeld. Het is niet zo heel erg vernieuwend maar het feit dat je hier eigenlijk twee spelletjes voor de prijs van 1 krijgt is dus wel een fijn gegeven. In het Deliverance gedeelt speel je eigenlijk Slay the Spire (2019). In het Reign hoofdstuk vervolgens dan weer Monster Train (2020). Wellicht niet zo goed als beide op zich staande spellen (Monster Train blijft geweldig) maar wel leuk gedaan. Het artstijltje is trouwens simpel, maar wel mooi. En het is niet te duur. Wellicht dat ik ook wel eens tot aanschaf overga.