Samba de Amigo: Party Central (2023)

Nintendo Switch
Music

Ontwikkeld door Sega
Uitgegeven door Sega

Beklim het podium en schud erop los in deze kleurrijke ritme-actiegame. Amigo en zijn vrienden zijn terug in Samba de Amigo: Party Central! Haal je maraca's tevoorschijn en groove mee op 40 hits uit de populairste genres ter wereld! Dans met vrienden en familie in de verschillende groepsspeltypen! Heb je vertrouwen in je skills?

avatar van Banjo
Ik heb Samba de Amigo nog nooit gespeeld maar dat beeld van die aap met die sambaballen van Sega vroeger dat beeld vergeet ik nooit weer. Misschien dat dit best wel leuk word en gezellig in de huiskamer, Everybody 1-2-Switch heb ik ook in bezit maar alleen voor de verzameling.

Ik ben hier erg benieuwd naar. NIet zo erg als Sea of Stars, maar toch. Final Fantasy Theathrytm blijft een van mijn favorieten dit jaar - en hoewel dit natuurlijk meer party-game is dan eerstgenoemde lijkt het me wel hartstikke leuk. De controllers bij het origineel waren ook niet 100% accuraat maar met een paar biertjes op merkte je daar niets van. Nu hoop ik echter wel dat ze dat bij deze editie hebben aangepast.

avatar van Banjo
Sinner schreef:
Nu hoop ik echter wel dat ze dat bij deze editie hebben aangepast.

Ja dat verwacht ik wel Ik denk dat die joycons hier heel geschikt voor zijn of komt het spel met speciale sambaballen of maraca's? (zo leer je weer eens wat).

Banjo schreef:

Nope. Niet voor zover ik weet. Je zal gewoon de joycons moeten gebruiken.

Het spel heeft momenteel een demo dus kan je de controls zelf even uittesten. Tot mijn verbazing werkte het vrij goed, ook al heb ik slechts twee potjes gedaan (momenteel gekneusd borstbeen, 2 ribben en heup - van de weg gereden door een groepje wielrenners afgelopen week). Er is ook een alternatieve besturingsmanier met de knopjes en ook dat werkt. Om eerlijk te zijn vind ik het een erg leuke partygame die ik op zijn tijd (lees met korting) zeker wel in huis zal halen.

Maar...speel dus eerst de demo om je voor een miskoop te behoeden.