Silverfall (2007)

PC / PlayStation Portable

Ontwikkeld door Monte Cristo en Kyiv's
Uitgegeven door Monte Cristo en Atari

Silverfall speelt zich af in een open wereld, genaamd Nelwë. Voordat kort geleden de uitvinding van de stoommachine werd gedaan, vertrouwde de bevolking op machtige tovenaars om orde en rust te bewaren. Magie en technologie zijn in een constante machtstrijd verwikkeld geraakt, en tot overmaat van ramp willen duistere krachten de wereld overnemen. Je kiest zelf of je een goedaardig persoon of een kwaadaardig persoon bent. De game bevat meer dan honderdvijftig wezens en eindbazen, die je in je eigen stijl de dood in helpt.

avatar van Zuzuu
Klik hier voor screenshots.