Chrome Wolf (2013)

Android / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S

Ontwikkeld door Magitec
Uitgegeven door Kemco

Kruz is een keizerlijke soldaat die een leugen heeft ontdekt achter een missie om het Rebellenleger te onderdrukken. Voortbordurend op de nalatenschap van een gevallen kameraad, loopt hij over van het keizerlijke leger en sluit hij zich aan bij de onafhankelijke mobiele eenheid Chroomwolf van de Vrijheidsstrijders om wraak, boetedoening, gerechtigheid en idealen te zoeken... Wat zal de brigade van de Chroomwolf aan het einde van hun reis aantreffen? Blaas je vijanden weg in tankgevechten. Spring in een tank om vijanden te verslaan in turn-based gevechten en geniet van hevige kanongevechten. Pas de tank aan met onderdelen om je aanvalscapaciteiten en prestaties te verbeteren. Je kunt ook de klasse van je personages kiezen, wat invloed heeft op de wapens die ze uitrusten, de vaardigheden die ze leren, hun statistieken en passieve vaardigheden. Wissel van klasse om een groep samen te stellen die bij jouw stijl past.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.