Thrillville: Off the Rails (2007)

Nintendo Wii / PC / PlayStation 2 / PlayStation Portable / Xbox 360 / PlayStation 4 / PlayStation 5
Simulation

Ontwikkeld door Frontier
Uitgegeven door LucasArts en Disney

Thrillville: Off The Rails laat je je eigen pretpark ontwerpen, bouwen en er zelf in rondlopen. Jij bent de dirigent van het park en kunt ervoor kiezen om duizelingwekkende en spannende achtbanen te ontwerpen. Daarnaast zijn er honderden verschillende attracties om te maken: mini-golf, kartbanen, arcadehallen, draaimolens en nog veel meer.

avatar van JohnWilliams
Een soort RollerCoaster-achtig iets (alweer) lijkt me overbodig maar wie weet bied dit spel wel meer dan mijn verwachtingen.

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
Komt van hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor RollerCoaster Tycoon 3, al heb ik gelezen dat hier de nadruk iets minder ligt op het management gedeelte en meer op de attracties. Er zitten ook enkele minigames in het spel verwerkt.
Het klinkt op zich allemaal best wel aardig maar ik moet het eerst nog maar eens zien. De screenshots zien er in ieder geval wel netjes uit!

avatar van JohnWilliams
Heb net ook wat shots bekeken Winkelwagentje...ziet er inderdaad goed uit, hij komt over een maandje uit maar tot nog toe ben ik niet van plan om die Game te kopen.

avatar van Foetsj_NL
Het ziet er grappig uit ! Wie weet wat dit gaat worden !

avatar van Winkelwagentje
Winkelwagentje (moderator)
De demo is beschikbaar.
Ga hem straks spelen, ben erg benieuwd!

Ik heb hem, heb alleen nog maar het begin gespeeld maar leuk spel!! gwoon heel vermakelijk en grappig.. denk dat ik hier nog wel een poosje zoet mee ben

avatar van JohnWilliams
Heeft hij wat weg van Rollorcoaster Tycoon domi?

JohnWilliams schreef:
Heeft hij wat weg van Rollorcoaster Tycoon domi?

naar mijn meinig heeft hij er niks van weg.. Het is nu meer spelletjes doen dan echt zorgen dat je een goed park hebt, het is maar weinig bouwen. En het aantal attracties valt ook tegen. rollercoaster was toch wel origineler, maar het is niet te vergelijken.

Maar dit is ook wel een keer grappig maar gaat vrij snel vervelen dus weet niet of het het geld waard is mocht je hem willen kopen..

Speeltijd ligt rond de 8 uur en dan is hij al uitgespeeld??:( qua missies tenminste. en veel meer is er niet

Dat laatste is jammer...

avatar van Starmaster501
Opzich ben je zo door die parken gegaan. Net als deel 1. De minigames zijn wel leuk, ik geef hiervoor een 3 (ps2)

Leuk spel. Jij beheert het park. Je bouwt attractie's, je luistert naar je bezoekers wensen, je kan ze uitdagen en helpen. Je moet verschillende missie's goed doorbrengen om verder te kunnen. Zowel op Ps2 en de Wii is die leuk.

ik vind dit echt een fijn spel, bij coaster builder de achtbanen bouwen deed ik het meeste

avatar van ilovePS3
de demo van dit spel vind ik fantastisch de minigames doen me niks maar achtbanen bouwen i love it ga ik effe kopen bij nedgame voor een prijsje van 15 euro