Space Fever (1979)

Arcade

Ontwikkeld door Ikegami Tsushinki

Er zijn aliens die de Aarde aanvallen en jij moet ze stoppen voordat ze landen. Je zal je kunnen verdedigen achter grote blokken, die kapot kunnen worden geschoten door de aliens. Je heb drie levens, en elke keer dat je wordt geraakt gaat er één van af.

avatar van JohnWilliams
Is dit weer zoiets als Minesweeper, niet stom bedoeld maar Minesweeper gaat van Gamesmeter af dus dan mag deze gelijk mee. Tenzij het een gewoon Computerspel is natuurlijk.

avatar van Foetsj_NL
Hij is van Nintendo, een van de eerste van hun. Dus het lijkt me niet dat deze er af gaat, aangezien het niet bij een operating system hoort en het hetzelfde als Space Invaders is, dan zou die er toch ook vanaf moeten ?

Hier wat informatie.

avatar van JohnWilliams
Oja, nog nooit van het spel gehoord maar wel 1 van de 1ste van Nintendo sowieso het 1ste Nintendospel hier op Gamesmeter en dat is ook al een prestatie!

avatar van Cassevis
Haha grappig.... Dit spel is door één persoon ontwikkeld

avatar van jirachi04
Ik weet het niet zeker , maar is een soortgelijk spel niet op de GBA verschenen?