ArmA: Armed Assault (2006)

PC
Action / Shooter

Ontwikkeld door Bohemia
Uitgegeven door Atari en 505

In Armed Assault speel je op een eiland met een koninkrijk en een democratische republiek. Amerikaanse soldaten zijn bezig met het koninkrijk te helpen, als opeens de republiek met geweld het koninkrijk binnenvalt. Jij bent een van de Amerikaanse soldaten die gestationeerd zijn op het eiland en doet direct mee aan de oorlog die zo ontstaan is. Je krijgt een aantal missies voor je kiezen. Wanneer ze allemaal afgerond zijn, is de oorlog gewonnen.

avatar van WeZet
De spirituele opvolger van Operation Flashpoint. De HUD en gameplay is grotendeels hetzelfde gebleven, wat resulteert in een ijzersterke oorlogs-simulatie. Een groot minpunt zijn de nog steeds overdreven robot-stemmen, laadtijden van texturen en de torenhoge systeemeisen.

avatar van knarkworst
2 is al in het illigale circuit te vinde, alleen erg dikke pc voor nodig waarschijnlijk

Speel het met een AMD 6400x2 overclocked 9600GT superclocked
4gb geheugen, en speelt niet bepaald soepel

Over een weekje nieuwe pc

295GTX
I7 950
6gb ram

Kijke hoe het er dan uitziet!

avatar van WeZet
Erg goed waarschijnlijk.

Gooi je er dan ook Solid State Discs (SSD) in, in plaats van harde schijven?