Frontier Hunter: Erza's Wheel of Fortune (2024)

PC / Macintosh / PlayStation 5
Action / RPG

Ontwikkeld door IceSitruuna
Uitgegeven door IceSitruuna

Nadat het rijk het luchtschip had uitgevonden, konden mensen eindelijk over zwevende continenten en eilanden vliegen. En daardoor breidt het rijk zich snel uit. De beste jager, Erza, leidt een verkenningsteam om de woeste grens te verkennen, waar het rijk niet kan komen.

avatar van FlorisV
Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik dit spel dus al 2 jaar heb...maar nog heel weinig gespeeld. En als ik de pracht zie van de langere trailer...dan moet ik hier toch echt eens wat tijd voor gaan maken! Zeer gevarieerd en kleurrijk en hopelijk net iets makkelijker dan de gemiddelde Metroidvania waarin ik toch wel vrij hard mijn kont geschopt kreeg aangezien ik helaas niet meer 14 ben.

avatar van FlorisV
Onlangs weer een paar uurtjes gespeeld. Het spel blinkt uit in kleurrijke en sierlijke graphics en soepele gameplay met vele mogelijke upgrades en aanpassingen (de jarretels in het plaatje hierboven moet ik nog vinden geloof ik...olala). De cutscenes zijn erg flauw wel en verslavend is het ook niet maar wel gevarieerd qua spelelementen (met intermezzo's die afwijken van de platform actie) en mooi getekend. Lekker voor af en toe een uurtje. Kritiek op het spel is dat het veel afkijkt van andere Metroidvania's maar beter erg goed gejat dan slecht bedacht...en hier is toch wel heel veel liefde in gestopt.