Inspector Gadget: Mad Time Party (2023)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Party / Adventure

Ontwikkeld door Smart Tale
Uitgegeven door Microïds

Metro City is in handen gevallen van de boosaardige Dr. Klauw en zijn MAD Agenten. Om de stad te redden, moet Inspector Gadget naar het verleden reizen met een tijdmachine. Helaas gaat die kapot en worden zijn voorouders naar het heden geteleporteerd. Je missie: Verken Metro City en strijd met je voorouders om de ontbrekende delen van de tijdmachine te verzamelen. Je moet minispellen voltooien om de bouten te ontgrendelen die nodig zijn om de machine te repareren. Speel tegen drie voorouders van Gadget om de bouten te verdienen. Bezoek iconische plekken uit de beroemde originele serie, ontmoet personages zoals Chef Quimby, Penny, en de MAD Agenten, en gebruik de diverse snufjes van de inspecteur om terug te vechten tegen de MAD-krachten.

Inspector Gadget dat was vroeger leuk op Fun Factory (BBC1) en nu eindelijk een game van hem.
En zijn boosaardige Dr. Klauw en zijn MAD Agenten haha ik ben benieuwd wat dit gaat worden en hopelijk met die tijdloze soundtrack.

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Teaser trailer toegevoegd...

Next time, Gadget! Neeext tiiiiime!

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Vet! Inspect Her Gadget! Maar honestly ziet het er wel heul matig uit hoor

avatar van jellecomicgek72
Inspector Gadget... dat is echt jeugdsentiment voor me, kwam vroeger altijd op Fox Kids. Dat was nog de goeie ouwe tijd waarin alle cartoons ook echt een epische intro's hadden, Inspector Gadget, Biker Mice From Mars, X-Men, Spiderman en ga zo maar door. Weet niet hoe duur de game gaat zijn maar voor 2 tientjes wil ik deze best ff proberen. Kan me haast bijna niet voorstellen dat dit een full priced titel gaat worden.