logo GamesMeter menu
logo GamesMeter

Slave Zero X (2024)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Nintendo Switch

Ontwikkeld door Poppy Works
Uitgegeven door Ziggurat

Vanaf de top van Megacity S1-9 regeert de oppermachtige Khan met vuisten van ijzer en vlees. Onder de rottende fundamenten van de stad begint een wraakzuchtige krijger aan zijn reis om hem te vermoorden. Slave Zero X speelt zich af 5 jaar vóór de gebeurtenissen van Slave Zero, en blaast nieuw leven in een wereld waar gruwelijke, levende machines die bekend staan als Slaves klaarstaan om de nieuwste oorlogsinstrumenten te worden in de lange en bloedige geschiedenis van de mensheid. Een geheime groep krijgers, bekend als The Guardians, hoopt te voorkomen dat deze biomechs op de wereld worden losgelaten. Een zwaardvechter in hun gelederen heeft echter een ander idee, namelijk het wapen van de vijand in zijn voordeel gebruiken. Door samen te smelten met een gestolen Slave-prototype, wordt Shou een woedende duivel die op jacht gaat om een valse god te doden.

Extreem art work met een over de top hack and slash gameplay, plus met bizarre karakters nou....
ik denk dat ik deze gewoon blind ga aanschaffen.

Nu ook nog te krijgen met de Nedgame gameshop: Slave Zero X Calamity Edition (Nintendo Switch) kopen - release 17-05-2024 - pre-order nu! en misschien ook met diezelfde poster!?.

Er was hier wel iets te doen rond de Switch versie en performance. Heb de filmpjes die het verduidelijken echter niet bekeken vanwege het mooie weer. Maar het leek me ook een erg leuke game, heeft ook wel wat weg qua gameplay van The Ninja Warriors. Die ik altijd erg leuk vond.

Een 7 en het spel houd je niet bij het handje vast het is dus aardig hardcore dit..

Ik heb de special edition besteld maar die komt 17 mei pas uit!. Ik heb nog genoeg te spelen maar een kleine teleurstelling is het wel..