Blazing Strike (2024)

Nintendo Switch / PC / PlayStation 4 / PlayStation 5
Fighting

Ontwikkeld door RareBreed Makes Games
Uitgegeven door Aksys

Nadat ze een apocalyptische gebeurtenis hebben overleefd, zijn de overblijfselen van de menselijke beschaving in verval geraakt. In deze dystopische wereld geleid door een corrupte en moorddadige regering staat een verzetsgroep klaar om op te komen voor de mensheid. Zullen ze erin slagen deze kwaadaardige autocraten omver te werpen? Doe mee aan de strijd om het op te nemen tegen de sterkste vechters in deze post-apocalyptische wereld, want ze zijn voorbestemd om tegen elkaar te strijden op weg naar de overwinning.

• vanaf donderdag 17 oktober te koop voor de Nintendo Switch
  • vanaf donderdag 17 oktober te koop voor de PC
  • vanaf donderdag 17 oktober te koop voor de PlayStation 4
  • vanaf donderdag 17 oktober te koop voor de PlayStation 5

Dit is er ook eentje waar ik best wel naar uitkijk. Een volledig nieuwe fighting IP die wel de sfeer van de jaren '90 uitademt maar voor de verandering dus geen Street Fighter, King of Fighters of Fatal Fury is. Of de zoveelste anime fighter. (Die weliswaar, moet ik toegeven, allemaal erg goed zijn, maar soms wel wat lastig om nog van elkaar te onderscheiden).

Laat maar komen zou ik zeggen. Helemaal welkom.

avatar van theo79
Deze game kijk ik ook erg naar uit. Na jaren wachten is het dan volgende maand eindelijk zo ver.