Tetris - The Absolute: The Grand Master 2 (2000)

Alternatieve titel: Arcade Archives TETRISĀ® THE ABSOLUTE THE GRAND MASTER 2 PLUS

Arcade / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Puzzle

Ontwikkeld door Arika en Hamster
Uitgegeven door Psikyo en Hamster

Dit vervolg op Tetris: The Grand Master behoudt hetzelfde basisconcept als zijn voorganger, maar met wat aangepaste gameplay en een nieuwe Normal-modus als toevoeging, die stopt bij het level 300 en twee speciale hulpmiddelen toekent bij eerdere levels. De originele gameplay wordt in dit puzzelspel Master-modus genoemd, waarvan het classificatiesysteem is verandert. Rang is nu onafhankelijk van de score, waarbij de frequentie van het wissen van lijnen en de huidige combo van de speler doorslaggevend zijn voor het eindresultaat.

The Absolute: The Grand Master 2!
Nou na het zien van het matige filmpje kan ik me niet voorstellen dat dit populair gaat worden dit lijkt precies een spel uit de jaren 90. Tetris Effect: Connected (2020) - GamesMeter.nl is voor mij op dit moment de koning daar heb ik al 350 uur op het klokje.

Nou...je ziet toch duidelijk de datum van 2000 staan. Dit is gewoon een heruitgave van een al wat oudere arcade game. Voor de liefhebbers. Zag hem voor een paar euro op de Switch staan vandaag, maar ook ik heb hier nou niet bepaald grote interesse in. Voor de liefhebbers wellicht.