Vengeful Heart (2020)
Macintosh / PC / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Adventure
Ontwikkeld door Salmon Snake
Uitgegeven door Salmon Snake en Top Hat
Lang nadat de mensheid deze planeet heeft vervuild, is grondwater ondrinkbaar en wordt het zien van een levende plant als een luxe beschouwd. De meeste mensen leven in megasteden die afhankelijk zijn van de arbeid van arme massa's om een moderne levensstandaard te behouden voor de weinigen aan de top. Nu de aarde verschroeid is, is water vloeibaar goud, en controle erover is de meest ware vorm van macht. Gedwongen om het hoofd te bieden aan een permanent watertekort, houden gewone mensen vol en zwoegen ze in de hoop dat als ze maar hard genoeg werken, ook zij op een dag elke ochtend kunnen zwemmen in de verfrissende poelen van de tuinen. We volgen het verhaal van Josephine Lace, een jonge waterbouwkundige die graag de bedrijfsladder wil beklimmen en een plek aan de top wil claimen. Tot de dag dat die veelbelovende toekomst haar wordt ontnomen en haar halfdood en dakloos achterblijft, wordt ze vastbesloten het systeem neer te halen dat haar heeft geruïneerd en haar zonder hart heeft achtergelaten. Onderweg ontmoet ze een diverse groep mensen die sympathie hebben voor haar zaak, elk met hun eigen geheimen. Met hun hulp zal ze misschien verlossing, liefde en vooral wraak vinden.