Inderdaad, hadden ze wat mij betreft er al van begin af aan in mogen doen. Mijn favoriet is ook die van Johnny. Enige wat ik wel op de makers van dit spel aan heb te merken is het feit dat zij hun echte fans niet waarderen, aangezien de mensen die vanaf begin af aan de premium versie gekocht hebben (zoals ik dus) voor zo'n kleine 90 euro, ook nog eens 50 euro vragen voor een uitbreiding. Uit principe koop ik het dan al niet. 30 euro vind ik al heel veel geld voor een "uitbreiding". Dit is echt te gek voor woorden. Mensen die nu na een jaar pas instappen krijgen het hele pakket voor 90 euro, ik mag 50 euro apart nog eens bijleggen. Ben hier echt pissed over en begrijp het ook gewoon echt niet. Wat is nu een reden voor mensen om een premium versie van een spel aan te schaffen als je achteraf toch weer genaaid wordt. Ze krijgen van mij geen cent meer in ieder geval, stelletje naaiers. Komt er straks ook nog een KP3, weer voor 50? Ik moet eerlijk bekennen dat jouw positiviteit betreft de uitbreiding mij enigszins verbaast. Knap dat je zo positief kan blijven. Vergat nog bijna te vermelden dat je inderdaad met die 3 nieuwe characters kan oefenen, ook al heb je de uitbreiding niet gekocht. maar daar zit natuurlijk uiteindelijk ook maar 1 gedachte achter, en dat is mensen overhalen om toch die uitbreiding maar te gaan halen. Mij hebben ze niet kunnen overtuigen in ieder geval. Om het bericht dan toch met een positieve noot af te sluiten, de animalities zijn inderdaad heel erg tof. Trouwens zijn er ook op meerdere vlakken enkele positieve wijzigingen doorgevoerd in dit spel: Seasonal Towers zijn dit seizoen 7 ipv 10 characters per tower, scheelt toch wel weer wat. Die Seasonal Towers was ook al iets belachelijks, maargoed, dat hebben ze nu dus iets verbeterd en versoepeld. Al moet je nog steeds 50 towers spelen om alle skins te bemachtigen (inmiddels gelukt na zowat een week non stop spelen.) Towers of Time zijn ook weer terug van weggeweest en er is een nieuwe Legacy Tower, waarvan nog een beetje onduidelijk is welke skins dit nu weer zijn. Nu die uitbreiding nog gratis maken voor premium kopers (gaat toch niet gebeuren) en dan ben ik weer helemaal tevreden.