Crimson Desert (2026)
Action / RPG
single player / online
Ontwikkeld door Pearl Abyss
Uitgegeven door Pearl Abyss en Plaion
Crimson Desert speelt zich af in een middeleeuwse fantasiewereld, op een continent genaamd Pywel. Macduff, de hoofdpersoon, is een huursoldaat die wordt geplaagd door de lasten van leiderschap en pijnlijke herinneringen aan zijn verleden. De verhaalcampagne voor één speler bevat een verscheidenheid aan speurtochten en heldendaden van uiteenlopende huursoldaten. De wereld wordt bewoont door mythische wezens, die het voorbestaan van jouw huurlingen in gevaar brengt. In het hele land krijg je te maken met gevaren, waarbij machtige figuren ongemerkt handelen in de schaduw. Spelers moeten keuzes maken met behulp van een actiegericht vechtsysteem, terwijl ze samenwerken met andere spelers of je kan ervoor kiezen om anderen tegen te werken binnen dezelfde spelwereld.
Ergens voel je dat deze game iets mankeert bij release dat ze willen verbergen.
Veel potentie wel! Zin om verder te spelen.
En ondanks alle negatieve puntjes die nog aangepakt moeten worden, heb ik enorm veel zin om door te blijven spelen.
Ik twijfel nog erg om game aan te schaffen voor mijn base ps5, afgaande op de beelden online. Heeft iemand ervaring na de laatste patches? Zijn de graphics beter geworden, geen pop in meer?
Beleef tot nu toe weinig plezier aan deze game. De controls zijn werkelijk waar om te janken zo slecht en je krijgt om de halverklap een onmogelijke puzzel voor je kiezen die zonder Youtube tutorial gewoon niet te doen is. Soms stop je ook met lopen of rennen en dan rent je character alsnog vrolijkt verder waardoor je keer op keer van een gebouw of andere grote hoogte donderstraalt wat zo frustrerend als de tyfus is, dikke trial en error gameplay die je echt de strot uit komt na een tijd.
Wordt het niet tijd dan gewoon te stoppen met deze game spelen en te accepteren dat dit niks voor je is? Je hobby moet toch iets leuks zijn, als het mateloos frustreert is het de moeite en tijd niet waard.
Da's de reden dat ik deze game niet ga spelen. De wereld lijkt me super, de gameplay niet.
Een slechte film kost je alleen twee uurtjes, een game die niet bevalt en zeker deze gaat je nog tientallen tot misschien honderden uren kosten. Je moet het zelf weten, mij is het dat niet waard bij games. Als ik uitgekeken ben stop ik ermee.
Snap niet dat dit zo gewaardeerd wordt door een grote groep mensen, maar misschien heeft FROM Software me te verwend. Uurtje of 10 gespeeld.
Een game die zo leuk is, als dat je het zelf maakt.
Ik gebruik voor alles de palm force om hoog te komen en dan te vliegen, in combinatie met de grapple hook.