menu

The House On Holland Hill (2022)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Hedgefield
Uitgegeven door Hedgefield

Je neemt de rol aan van Luigi, een bezorger van eten, en je eerste bezorging brengt je naar een nieuw gebouwd huis buiten de stad. Het is een moderne villa, zoals je zou zien op het Instagram-account van ArchDaily; Gladde hoekige vlakken, een grote oprit, veel ramen om in te kijken... Je maakt een praatje met de eigenaar, overhandigt het eten en gaat op weg. Het duurt niet lang voordat u meer bestellingen van dit adres ontvangt. Je bouwt een band op met de huiseigenaren en na verloop van tijd krijg je de indruk dat niet alles goed gaat achter de voordeur van The House On Holland Hill.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=vzjcAqUpN_I

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
3,0
Fonzzz002 (crew)
Eén van de vele vermakelijke korte, interactieve horror verhalen die je op het internet kunt spelen. Leuk om te zien hoe het een verhaal weet te vertellen aan de hand van bezorgingen doen. Het weet je te laten afvragen of er überhaupt iets horror-achtigs aan de hand is, of dat je niet gewoon een drama verhaal ziet.

Het einde is behoorlijk absurd. They jumped the shark. Je hebt wel invloed op hoe het eindigt, maar alle eindes zijn soortgelijk: een lapje tekst die verteld wat er verder gebeurt. Valt te verwachten van een Game Jam game, maar als ze er geld voor vragen op Steam dan hoop ik op iets meer toevoegingen.

Niet iets dat ik kan aanraden, wetende dat er talloze andere gratis horrorgames van soortgelijk (of hoger) niveau gratis te spelen zijn, maar als je interesse in het thema hebt kan het je 20 minuten vermaken.

3*

Gast
geplaatst: vandaag om 07:33 uur

geplaatst: vandaag om 07:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.