menu

This is a True Story (2022)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Android / Apple iOS
Educational / Puzzle
single player

Ontwikkeld door Frosty Pop
Uitgegeven door Netflix

Verken een prachtig, handgeschilderd landschap in dit weelderige verhalende puzzelspel dat gebaseerd is op ware gebeurtenissen en interviews. Overleef een windstorm, vang stropers en sluit zelfs vriendschap met een geit! Avontuur en inzicht wachten op je terwijl je op zoek gaat naar water en je verwondert over de natuurlijke schoonheid van de aarde.

zoeken in:
avatar van centurion81
2,5
centurion81 (moderator)
In deze walking simulator die je in de Netflix app kunt spelen, leer je e.e.a. over de problematiek met schoon drinkwater in ruraal Afrika. Je bent er in 45 minuten doorheen en de puzzelelementen zijn erg licht. Grootste pluspunt zijn de mooie artistieke achtergronden, alsof je door een schilderij loopt! In zijn geheel in al haar facetten wat te oppervlakkig naar mijn smaak.

2,5*

Gast
geplaatst: vandaag om 16:14 uur

geplaatst: vandaag om 16:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.