logo GamesMeter menu

Pariah (2005)

PC / Xbox

Ontwikkeld door Digital Extremes
Uitgegeven door Groove

Je speelt als Jack Mason, een dokter die de bevroren vrouw Karina transporteert naar een gevangenis op een verre planeet. Echter vlak voor je aankomst wordt je uit de lucht geschoten en Karina weet te ontsnappen. Jack wordt per ongeluk ook nog geïnfecteerd met het virus dat Karina bij zich draagt. Er zit niks anders op dan Karina te vinden en te doden voordat jij zelf het loodje legt.

avatar van jaspertje3
2,0
Spel kan z'n verwachtingen nooit waar maken. Matig spelletje.

avatar van 7higer7
pariah is wel aardig ..iets te veel gejat van halo maar het knalt lkker weg 2,5 *

gamelord
Hier ga ik niet mee door, wat een belabberd zooitje . Ik was al helemaal mateloos aan het ergeren om de game, tot aan de besturing van je voertuig....Kl*te k*t bedoeling!! (links of rechts afkunnen slaan is hier een vage zooi).
Nee hier ga ik mijn tijd niet aan verdoen.