Dr. Fetus' Mean Meat Machine (2023)

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Nintendo Switch / Xbox One / Xbox Series X/S
Puzzle

Ontwikkeld door Headup
Uitgegeven door Thunderful

Dit spel speelt zich af direct na de gebeurtenissen van Super Meat Boy Forever. Na een zorgvuldige analyse van Meat Boy, heeft de snode Dr. Fetus nu alle gegevens die hij nodig heeft om de perfecte Meat Boy-kloon te maken. Er is slechts één probleem: het DNA-monster dat hij heeft verzameld, is geen perfect exemplaar, wat op zijn beurt enkele minder dan perfecte klonen oplevert. Maar niet gevreesd, Dr. Fetus weet hoe hij dit probleem kan oplossen. Hij creëert een stel meedogenloze testkamers en begint alle klonen die hij heeft gemaakt er doorheen te sturen, om de slechte klonen te verwijderen waarna enkel de goede klonen overblijven. De exemplaren lijken aanvankelijk in niets op Meat Boy, maar na verloop van tijd begint dat grotesk beminnelijke gezicht dat Dr. Fetus zo haat, te verschijnen. Perfecte klonen staan ​​voor de deur en als ze klaar zijn... wie weet wat er daarna gebeurt?

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.